M-a-l-e-r-i-v-i-r-k-s-o-m

torgerjacobsen.no

Maleraktiviteten startet høsten 1999. Det er blitt svært mange etterhvert og bildene er nummererte med a eller aa foran. Mange av maleriene har også fått tittel og blir presentert som «ordbilde» der tittel/språklig uttrykk står ofte nevnt i en farget «kappe» digitalt innrammet. Det ble gjort en stopp i 2014 med å male og å ha utstillinger. Derfor er de fleste bildene signert for lenge siden. Male og utstillingsaktiviteten er nær sagt tatt opp igjen for fullt i 2024. Nye bilder er malt, og andre malerier er fullført eller forbedret og har signatur ifra nå. Om dette «10 års avbrekket » er det mye å si og vil komme under prosjektet «Kosmonymia«. Maleriene er lenket til ulike sider.

Ukens bilde settes opp ved ukestart hver uke. Info om bildet kan variere. Noen er med titler, noen bare med nr. Noen står uten tittel, hvor publikum kan navngi. I såfall kan det inngå i «tittelprosjekt» som er å lese om på hjemmesiden.

Uke 43



Motsetningsbildet er et bilde via titteltekst som skal vise motsetningen, slik antonymer fungerer i språket med synonymer. Lenken «invitasjon til begrepsdiskusjon» viser til ukentlige arrangement hvor begreper diskuteres med sine motsetninger (motbegrep)

opp

torgerjacobsen.no

Midt i malen.